Abraham Baby

0.00

Artikelnummer: 9 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham Baby pop

Deze Abraham Baby pop is een pop met grote knipoog. Voor als de man nog steeds een kind is, en 50 jaar wordt, is deze opblaasbare baby een grappige manier om dit uit te beelden. Met een leuk 50 bordje aan de pop bevestigd. Deze opblaasbare baby is 3,5 meter hoog. Het zal dus gegarandeerd goed opvallen! Uiteraard kan er ook een ander leeftijd bord op de baby gemaakt worden. Deze pop is namelijk ook zeer leuk als uw kind 25 jaar wordt en zich af en toe nog steeds als een baby gedraagt.

Abraham Baby pop huren?

Deze Abraham pop is te huur voor € 54,99. Op basis van 3 dagen: 1 dag halen voor het feest, 1 dag gebruiken op het feest en 1 dag terugbrengen na het feest. Wilt u de pop een dagje langer hebben? Dit kan! 1 dag extra huren is € 5,00. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Naast deze Abraham pop hebben we ook een hele leuke nieuwe pop in een soortgelijke stijl. Dat is de Abraham Bier Baby, een baby met bier een een groot stuk pizza in zijn hand!