Abraham Bolhoedje huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 21 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham bolhoedje 3,2 meter.

Deze Abraham met bolhoedje is een super leuke pop met een knipoog voor de 50jarige. Met zijn vrolijke glimlach, netjes in het pak en hoedje op, verwelkomt hij alle mensen. Deze opblaasbare pop is het broertje van de abraham cartoon maar dan zonder bier. De 50jarige zal zeker opkijken met deze pop in zijn tuin, net als de rest van de buurt! 50 jaar…Wanneer je Abraham ziet, mag iedereen het weten! Een leeftijd om trots op te zijn!

Abraham bolhoedje huren

De Abraham met bolhoed is te huur voor € 59,99. Dit is op basis van 3 dagen: 1 dag halen voor het feest, 1 dag gebruiken op het feest en 1 dag terugbrengen na het feest. Wilt u de pop een dag extra huren? Dit kan! U kunt de pop 1 extra dag huren voor € 5,00. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Meer dan 25 jaar brengen wij al een glimlach op het gezicht bij vele jarigen. Weet u dus niet helemaal wat u moet kiezen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!