Abraham botsauto

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

65.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00

Beschrijving

Lekker bumperen! Ken jij een brokkenpiloot die straks 50 jaar wordt? Dan hebben wij daar de perfecte pop voor! Huur de Abraham pop in een botsauto en tover een lach op het gezicht van de hele buurt. Deze opblaaspop is wel 2 meter lang en heeft een doorsnede van 1.20 meter.

Ideaal voor de 50 jarige die nog jong van geest is. Laat de feestvreugde beginnen terwijl onze opblaasbare Abraham pop je tegemoet rijdt in een knotsgekke botsauto. Hoewel de pop niet echt kan rijden, zal de lach op ieders gezicht ervoor zorgen dat je je als een kind op de kermis voelt! Klaar om te botsen en te bumperen!

Of het nu een 50e verjaardag, jubileum of een andere mijlpaal is, onze opblaasbare Abraham in een botsauto is de perfecte manier om de jarige te verrassen.

Abraham botsauto huren?

 

U kunt deze opblaasbare Abraham voor € 65,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De opblaasbare botsauto is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare botsauto altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de Abraham botsauto is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Abraham botsauto hebben we nog veel meer unieke Abraham poppen. Ga bijvoorbeeld voor de lekker foute Abraham ordinair of voor de Abraham op scootmobiel voor de op scootmobiel scheurende Abraham.

Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00