Abraham in Auto huren Tilburg

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 2410 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham in Auto 

 

Net je rijbewijs gehaald of al een ervaren wegpiraat? Deze Abraham in Auto is er voor iedereen die gek is op auto’s! In zijn rode cabrio toert hij rustig en ontspannen rond. Met één hand aan het sturen, zijn andere rustend op het portier. Dit is een levensgenieter! Zijn haren lekker in de wind, met een grote glimlach, rijdt hij de zon tegemoet. De zon of zijn 50ste levensjaar? Deze Abraham pop is ideaal voor die genietende autofanaat. De leeftijd wordt op de auto geplakt. Wordt de jarige dus geen 50 jaar? We hebben ook andere linten van bijvoorbeeld; 25 jaar. Ook is deze rijdende pop een leuke verrassing voor iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald of voor bij een opendag bij een rijschool! Het trekt in ieder geval goed de aandacht!

De Abraham in Auto huren voor €75,-

 

U kunt de Abraham huren op basis van; dag 1 halen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 10,-. Wij zijn gevestigd in Tilburg.

Wij vragen geen borg maar rekenen wel op u goede zorg.

Wij zitten in de buurt van Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Made, Zaltbommel en nog veel meer plekken.

Abraham in auto JB-Amusement

Geen auto, maar een motorfanaat? Neem dan eens een kijkje bij onze Abraham op Motor!
Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00