Abraham Kapper opblaaspop huren

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1907 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Abraham Kapper opblaaspop is perfect voor de jarige die er altijd goed uit wilt zien of zelf kapper is! Met maar liefst een hoogte van 3,8 meter vangt deze blikvanger van een pop de aandacht van heel de straat! Heeft de jarige Abraham een passie voor het kappersvak of ziet hij er graag goed en verzorgd uit? Dan is deze pop super leuk én bijpassend. Iemand anders óf jezelf op een bijpassende manier in het zonnetje zetten? Deze pop is er geknipt voor! Onze unieke opblaasbare poppen collectie is met deze kapper Abraham uitgebreid! Deze hippe jong uitziende Abrahampop staat klaar om een je een frisse knipbeurt te geven. De pop heeft een schaar vast en is voorzien van een schort met kappersgerei. Grijs of geen grijs haar; deze kapper kan zich met iedere leeftijd identificeren. Dit is echt een mooie pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt! De pop is voor alle leeftijden beschikbaar!

Abraham kapper opblaaspop huren?

U kunt deze pop voor € 70,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De feestpop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de Abraham pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Abraham opblaasbare feestpop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is Abraham niet thuis in de kappersstoel? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen zoals de Abraham Hipster pop! Deze pop een stoere zonnebril en maakt een stoere uitstraling. Is de Hipster pop toch niet bijpassend? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Abraham Bier Baby is misschien ook leuk voor u. Het betreft een baby met een fles bier in de hand en een stuk vlees bij de mond. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

kapper jb-amusement tilburg
kapper jb-amusement tilburg
Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00