Abraham met camera opblaaspop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00

Beschrijving

De Abraham met camera opblaaspop is perfect voor de jarige die gek is op fotograferen. Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze Abraham pop niet te missen! Ideaal om de jarige creatieveling op een leuke manier te verrassen. Is de jarige geen Abraham geworden? Geen probleem! De opblaaspop is voor alle leeftijden beschikbaar. En door het uiterlijk van de pop kunnen mensen van verschillende leeftijden zich met pop identificeren.

Is de jarige job een heuse (hobby)fotograaf? Deze opblaaspop ziet er picture perfect uit! De flitsende Abraham is actief op zoek naar het perfecte plaatje. De pop zit op één knie en houdt lachend de camera voor zich. Klaar om weer iets moois te fotograferen! De pop draagt op zijn rug een tas met extra lenzen, want deze top fotograaf is op alles voorbereid!

De Abraham met camera opblaaspop is perfect om de buurt te laten weten dat er een fotografieliefhebber jarig is.

Abraham met camera opblaaspop van 4 meter huren?

Maak een feestje leuker en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten, op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Abraham met camera opblaaspop hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Toch op zoek naar net iets anders, of is de jarige geen (hobby)fotograaf? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Abraham poppen hebben wij ook leuke Sarah poppen.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00