Abraham poppen

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Abraham pop huren?

Wil je jouw jarige vader, man, vriend, collega of zoon verrassen met zijn 50ste verjaardag? Dan kun je een grappige Abraham pop huren! JB-Amusement heeft ontzettend veel grappige en originele Abraham opblaaspoppen in het assortiment. Van klassieke Abraham poppen tot opblaaspoppen die een hobby of beroep uitbeelden. Denk aan een fotograaf opblaaspop, wielrenner pop, feestende opblaaspop of een Abraham pop in een auto. Bovendien hebben we poppen met verschillende uiterlijke kenmerken. Zo kun je altijd een Abraham pop huren die past bij de jarige job.

Heb je een moeder, vrouw, vriendin of dochter die vijftig wordt? Bij ons kun je ook diverse Sarah poppen huren! Je vindt zelfs halve Abraham poppen en halve Sarah poppen bij JB-Amusement; perfect voor als iemand 25 jaar wordt.

Waarom een Abraham pop huren?

Door een Abraham pop te huren, kun je de jarige echt even in het zonnetje zetten. Geef de opblaaspop een mooie plek in de voortuin en elke voorbijganger weet dat er iemand 50 jaar is geworden. Een Abraham pop is een leuke manier op iemand te feliciteren. Onze opblaasfiguren hebben een grappig uiterlijk en toveren gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige. Bovendien laat je zien dat je op die persoon geeft en de moeite hebt gedaan om er een onvergetelijke dag van te maken!

Hoe werkt een opblaaspop huren?

Bekijk de verschillende opblaaspoppen en reserveer de Abraham pop die je wilt. Vul je gegevens in en geef aan voor welke periode je de opblaaspop wilt huren. Op de afgesproken datum kun je de opblaaspop ophalen bij onze locatie in Tilburg. Onze opblaasfiguren worden geleverd met een 220 volt blower, spantouwen en grondharingen. Verhuurperiode voorbij? Dan breng je pop op de afgesproken datum weer terug op onze locatie.

Vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond