Abraham pop op scootmobiel

85.00

Artikelnummer: 1915-1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

50 jarige man? Vier het met een Abraham pop op scootmobiel


Is er in de familiekring, de vriendengroep, het sportteam of een collega die alweer 50 jaar wordt? Dan is het een leuk idee om een grote Abraham op te zetten in de tuin of oprit. Dat is immer traditie? Wij van JB-amusement snappen dat en hoe leuk is het om niet een ‘normale’ Abraham maar een Abraham pop op een scootmobiel te plaatsen in de tuin of oprit? Wij hebben het in een megagroot formaat van wel 4 meter hoog, 2 meter breed en 2 meter lang. Deze ‘Benidorm Bastard’ is een eyecatcher, hij ziet er supergrappig uit met zijn gele sneakers, knalrode broek en slijmgroene scootmobiel. Deze Abraham op scootmobiel zorgt voor een leuke, hilarische sfeer op feestjes en is een unieke manier om te zeggen dat je alweer 50 jaar bent. Kortom: wij zorgen voor een onvergetelijk jubileum met een leuk, sfeervol randje. Zoek je iets voor Sarah en niet voor Abraham? Of zoek je iets voor beiden? Ook voor Sarah en voor beiden hebben we veel leuke, grappige en soms ook ordinaire poppen. Zoek je iets heel anders dan jubilea poppen, maar bijvoorbeeld pensioen poppen? Ook daarvoor bieden we leuke poppen aan.

Abraham pop op scootmobiel opzetten

Het opzetten van de pop is eenvoudig. Binnen 10 minuten staat hij op en is hij klaar voor gebruik. Geen zorgen, de pop is van goede kwaliteit en is makkelijk te vervoeren. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Maak je geen zorgen over het opzetten, je krijgt alle benodigde onderdelen, zoals de blower en haringen  mee geleverd.

Afhaalprijs Abraham pop


De afhaalprijs van de Abraham pop is € 80. Je haalt hem de eerste dag op zet hem op voor een dag en de derde dag breng je hem terug.