Abraham Rollator pop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1887 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham Rollator pop

Voor welke jarige ouwe man is het misschien wel tijd voor een rollator? 40, 50 of 60 jaar… deze Abraham Rollator feestpop is een leuke knipoog voor de “ouwe” die er weer een jaartje bij heeft. Zet de rollator alvast maar klaar deze feestende Abraham is 50 jaar! Erg leuk om iemand op een aparte manier in het zonnetje te zetten of juist te pakken te nemen. Met zijn grijze haren en leesbril schuifelt hij keurig in zijn blauwe pak achter een grote opblaasbare rollator. Hierop staat uiteraard een lekker biertje om te proosten op dit nieuwe levensjaar!

Deze pop is 4,5 meter hoog en is met elke leeftijd toepasbaar. De leeftijd wordt op het embleem van zijn jasje geplakt. Dit is de verrassing voor iedere jarige man en een geweldige herinnering aan een bijzonder moment! Van grote afstand is het duidelijk dat er wat te vieren valt. Kortom de gehele buurt zal het weten! Deze opblaasbare Abraham pop wordt compleet geleverd met blower en is in elke auto te vervoeren. Spantouwen zijn aan pop bevestigd en grondharingen zitten er ook bij. Zo kunt u gemakkelijk zelf deze pop in een paar minuten opzetten.

Abraham Rollator pop huren

De prijs om deze pop met rollator te huren is €70,-. Dit is op basis van dag 1 halen, dag 2 gebruiken op het feest en dag 3 terugbrengen. De pop een dag extra huren? Geen probleem! Elke dag extra is €10,-. We zijn met onze zaak gevestigd in Tilburg. Naast deze grappige man met rollator verhuren we nog veel meer Abraham poppen. Bijvoorbeeld onze opblaasbare ouwe lul. Of ga voor de grappige ouwe Abraham met bolhoed. Naast deze leuke Abraham poppen hebben we ook een feest rollator Sarah pop te huur! Ook kunnen we diverse andere feestartikelen zoals vlaggetjes en tuinborden verzorgen. Kortom alles voor een geslaagde dag!

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00