Abraham & Sarah poppen

Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

Opblaaspoppen en feestartikelen huren

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, geboorte van een baby of andere speciale gelegenheid? Bij JB-Amusement huur je verschillende opblaaspoppen en feestartikelen. Zo verhuren wij unieke Abraham en Sarah poppen, geboorteversiering, attracties, spellen en zelfs popcorn- en suikerspinmachines. Kortom, alles om een feestje onvergetelijk te maken!

Abraham en Sarah opblaaspoppen

Op onze website vind je vooral veel Abraham en Sarah poppen. We hebben de opblaasfiguren zelf ontwerpen, dus je huurt echt iets unieks. Ons assortiment is groot en de poppen passen bij verschillende beroepen, hobby’s, interesses, thema’s en uiterlijke kenmerken. Zo kun je altijd een opblaaspop vinden die perfect bij het feestbeest past.

Zoek je een Abraham pop op een scootmobiel, een Abraham pop die schilder is, een Abraham die van tuinieren houdt? Of is jouw Sarah gek op hardlopen, heeft ze een hondje of houdt ze wel van een feestje? Waar de jarige ook van houdt, wij hebben voor bijna elke eigenschap of hobby passende opblaaspoppen! We hebben al onze Abraham en Sarah poppen voor je verzameld op deze pagina, dus je hoeft niet lang te zoeken naar de ideale opblaaspop.

Hoe huur ik een opblaasfiguur?

Bij JB-Amusement kun je talloze opblaasfiguren huren. Kies de opblaaspop die bij jou past, klik op ‘Reserveren’ en vul het formulier in.

Op de afgesproken datum kun je de opblaaspop ophalen bij onze locatie in Tilburg. Je krijgt een schone pop, blower, spantouwen en grondharingen mee. Eenmaal thuis kun je de pop snel opblazen en kan het feest beginnen! Aan het einde van de verhuurperiode breng je de Sarah of Abraham pop weer terug bij ons.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond