Abraham visser pop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1905 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Abraham visser feestpop is perfect voor de (sport) visser! Met maar liefst een hoogte van 3,8 meter vangt deze pop de aandacht van heel de straat! Weer een jaartje ouder, maar aan zijn charmes ontbreekt het niet. Hij kan met gemak iedereen aan de haak slaan. Met een vishengel, een bak koffie in de hand en zonnebril op zit deze opblaasbare Abraham lekker te genieten aan de waterkant. Hobbymatig of een echte sportvisser? Deze pop is super leuk én bijpassend. Zo kun je iemand op een leuke manier in het zonnetje zetten of in de maling nemen! 30, 40 of 50 jaar, deze visser pop kan van verschillende leeftijden worden voorzien! Dit is echt een mooie pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt!

Abraham visser pop huren?

Vis niet achter het net en huur deze pop nu! U kunt de pop voor € 75,- 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De pop is voor verschillende leeftijden geschikt. De feest pop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de abraham feest pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Abraham visser pop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of houdt Abraham toch niet zo van vissen? Neem dan eens een kijkje bij onze Feestende Opblaas Abraham pop. Deze Abraham heeft naast zijn grijze haren een glas met bier in zijn hand. Ook staat hij te feesten. Is de Abraham toch niet zo’n bierdrinker? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Abraham met gitaar en microfoon van maar liefst 4,5 meter (!) is misschien ook leuk voor u. Het betreft een Abraham stekel haar en gitaar met microfoon.

visser Abraham jb-amusement tilburg
visser Abraham jb-amusement Tilburg
Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00