Skydancer dansende opblaasbare Sarah pop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

60.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 122 Categorie:

Beschrijving

Dansende opblaasbare Sarah pop met verlichting 3 meter

Uniek bij JB-Amusement de Dansende opblaasbare Sarah pop met verlichting. Deze dansende Sarah pop wordt ook wel een skydancer genoemd. Een skydancer is een pop waar met een krachtige blower lucht doorheen wordt geblazen. Doordat de uiteinden niet afgesloten zijn, ontsnapt de lucht bijna direct en lijkt het alsof deze Sarah constant aan het dansen is. Ook de armen bewegen! Met een hoogte van 3 meter en met verlichting, valt de dansende Sarah ook s’avonds goed op en is ze een echte eye catcher.

De blower kan op 3 verschillende standen blazen. Reserveer op tijd en voorkom teleurstelling. Deze Sarah mag u een dag voor het feest halen en een dag na het feest terugbrengen. De Skydancers kunnen wij niet opsturen, wel zijn de skydancers gemakkelijk in iedere auto te vervoeren. De skydancers zijn in een handzame draagtas verpakt, tevens de blower (220 volt), spantouwen en grondharingen worden meegeleverd.

Deze Dansende opblaasbare Sarah pop huren?

U kunt de pop huren voor 3 dagen voor € 59,99 per pop inclusief BTW. Op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. Wij berekenen voor elke dag extra huur € 5,00 “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00