Diverse

Toont alle 10 resultaten

Opblaasfiguren

Heb je iets te vieren? Wij verhuren diverse feestartikelen, zoals opblaaspoppen, geboorteversiering, sky dancers, oud Hollandse spelletjes, popcornmachines, springkussens en meer. Met de opblaasfiguren van JB-Amusement maak je van elk feest iets bijzonders. We hebben unieke poppen in ons assortiment, passend bij verschillende thema’s, hobby’s en uiterlijke kenmerken.  Zo hebben we een groot aantal Abraham en Sarah poppen, maar ook kerstman opblaaspoppen, champagnefles opblaasfiguren en opblaasbare feestbogen. In onze shop kun je de verschillende categorieën met feestartikelen en opblaaspoppen bekijken en reserveren.

Boog huren

Met een feestelijke boog laat je iedereen zien dat er wat te vieren is. Ook is het een leuke manier om gasten welkom te heten. Plaats de boog bij de ingang van de locatie en iedereen weet waar het feestje is!

Op zoek naar een feestboog? Wij hebben verschillende bogen in ons assortiment, zoals een Abraham boog, Sarah boog en trouwboog. Ook verhuren we feestdecoraties om locaties aan te kleden. Alles om van de speciale dag onvergetelijk te maken!

Hoe huur ik een opblaasfiguur?

Bij JB-Amusement kun je opblaaspoppen huren voor elke feestelijke gelegenheid. Bekijk het assortiment en kies een opblaasfiguur. Klik vervolgens op ‘Reserveren’ en vul het formulier in.

Op de ophaaldag kun je het opblaasfiguur komen ophalen bij onze vestiging in Tilburg. Je krijgt ook een blower, spantouwen en grondharingen mee zodat je het opblaasfiguur makkelijk kunt opzetten. Vrijwel alle figuren zijn eenvoudig mee te nemen in de auto. Op de afgesproken dag breng je het feestartikel weer bij ons terug in Tilburg.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Toont alle 10 resultaten