Feest Pop Geslaagd Rijbewijs!

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1850 Categorieën: ,

Beschrijving

Feest Pop Geslaagd Rijbewijs!!

Deze pop Geslaagd rijbewijs is er voor degene die zijn rijbewijs heeft gehaald! Van onervaren gasgever naar een ervaren wegpiraat! Wanneer je je eerste rijbewijs hebt gehaald, mag je wel even goed in het zonnetje gezet worden. Deze Opblaasbare Pop is er voor iedereen die gek is op auto’s! In zijn rode auto rijdt hij door heel Nederland. Met één hand aan het stuur, zijn andere rustend op het portier. Deze snelle jongen gaat van zijn vrijheid genieten! Zijn haren lekker in de wind, met een grote glimlach, rijdt hij de zon tegemoet. Deze Abraham pop is ideaal voor die genietende autofanaat. De “Eindelijk mijn Rijbewijs” banner wordt op de auto geplakt. We hebben ook andere linten van bijvoorbeeld; 18 jaar. Ook is de pop in te zetten voor iemand die met pensioen gaat en veel op de weg is geweest. Kortom alles voor een geslaagd feest, hebben wij in huis! Vragen? Je kan ons altijd bellen of een mailtje sturen!

De Pop met Geslaagd Rijbewijs in Auto huren voor €75,-

U kunt de pop huren op basis van; dag 1 halen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 10,-. Wij zijn gevestigd in Tilburg.

Wij vragen geen borg maar rekenen wel op u goede zorg.

Ook te huur in: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Made, Zaltbommel en nog veel meer plekken.    afhaalplek is in Tilburg

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00