Funny circus springkussen huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 1605 Categorieën: ,

Beschrijving

Funny Circus springkussen

De Funny-plus in Circus thema is een super vrolijk springkussen welke een enorme aantrekkingskracht op kinderen heeft. Met de toegevoegde glijbaan ontstaat er nog meer speelplezier en zullen de kinderen zich nog langer vermaken op het springkussen. De mooie felle kleuren zorgen er voor dat het springkussen direct opvalt. De grappige olifant op het dak en de vrolijke full color prints op de wanden maken het springkussen verder helemaal af. Door het middelgrote formaat van het springkussen kan deze in vrijwel elke tuin of oprit geplaatst worden en is daardoor perfect geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestje. Afmetingen 4,2 x 4,5 x 4,6 m (LxBxH)

Het Funny Circus springkussen kunt u huren voor maar € 100,-.

Gebaseerd op afhalen en retour brengen van het springkussen op dezelfde dag. Let Op het kussen weegt 110 kilo u kunt dit het beste met een aanhanger ophalen.

Dit springkussen kunnen wij in Tilburg en directe omgeving ook bezorgen, dan huurt u het voor maar € 124,99

De bovenstaande prijzen zijn voor 1 dag inclusief BTW.Dan komen wij het springkussen bezorgen en in overleg weer ophalen u zorgt ervoor die hij klaar ligt. Wilt u het kussen door ons opgebouwd en afgebroken hebben vragen we daar € 25 extra voor.

Wij hebben momenteel een aktie met suikerspin, huur er een suikerspinmachine bij met met 30 porties voor € 39,99 inclusief BTW

funny circus
Funny circus jb-amusement tilburg