Geboorte Baby

Toont alle 8 resultaten

Geboorteversiering

Hoera, er is een baby geboren! Dat bijzondere moment moet natuurlijk gevierd worden. Daar hebben we bij JB-Amusement wat voor, want bij ons kun je de leukste geboorteversiering huren. We hebben zowel versiering voor de geboorte van een meisje als voor de geboorte van een jongentje. Daarnaast verhuren we uiteraard ook opblaasbare ooievaars en opblaasfiguren voor een gender reveal party. Kortom, alles om de komst van nieuw leven feestelijk te vieren!

Opblaasbare ooievaar huren

Met een ooievaar in de tuin kun je er niet omheen: er is een baby geboren! Met de opblaasbare ooievaar laat je iedereen zien dat jullie kersverse ouders zijn geworden. De ooievaar staat symbool voor geluk en nieuw leven. Daarom is het ook een mooi gebaar om als trotse opa, oma, oom of tante een ooievaar te huren als verrassing voor de ouders.

Bij JB-Amusement kun je verschillende ooievaars huren. We hebben een grote, opblaasbare ooievaar. Deze is 4,2 meter hoog en valt dus behoorlijk op. Heb je niet zoveel ruimte om de deur of wil je de ooievaar subtieler terug laten komen? Dan is de ooievaar op het raam een leuk alternatief.

Opblaas baby huren

Via onze website kun je verschillende baby opblaasfiguren huren. Bijvoorbeeld een opblaasbare baby van 3 meter. Ideaal voor in de tuin of op de oprit als er een baby is geboren, maar ook als decoratie voor een babyshower. De baby heeft een slab op met daarop ‘’Hoera een jongen” of “Hoera een meisje”. Het is ook mogelijk om er een andere tekst op te zetten. Verder kan de pop ’s avonds verlicht worden met roze of blauw licht. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze opblaasbare baby.

In ons assortiment hebben we ook grappige opblaasfiguren, zoals baby skydancers, een gigantische kinderwagen met baby en schattige opblaasbare aapjes en beertjes.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Toont alle 8 resultaten