Gender Reveal Party! Een Jongen!

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1860 Categorie:

Beschrijving

Gender Reveal Party! Een Jongen!

Een nieuwe trend is de Gender Reveal Party. Zwanger zijn op zich is al een kadootje, maar veel stellen willen graag weten wat het geslacht is. Na wekenlang in spanning gezeten te hebben is het moment daar… de 20 weken echo waar je het geslacht te horen krijgt. Naast dat jullie zelf erg benieuwd zijn, zijn vrienden en familie dit ook. Een leuke manier aan familie en vrienden om te onthullen wat het geslacht van je kindje is, is met een Gender Reveal Feest. Hierbij maken jullie bekend wat het geslacht wordt.

De hand leg je eerst met gekleurde muisjes naar beneden. Vervolgens familie, vrienden en/of de camera erbij en de hand wordt opgeblazen…. Tadaaa! Het beschuitje met blauwe muisjes zwaait in de lucht. Hoera een jongen! Deze pop zal goed opvallen! Zo is de hand met beschuit 3,5 meter hoog. Stroom 2 x 230 watt. Ook kan de pop verlicht worden. Zo valt deze ’s avonds ook extra goed op! Geen feestje vanwege de onthulling van het geslacht? Deze pop is uiteraard ook in te zetten als het jongen eenmaal geboren is. Opzoek naar een andere verrassing voor de kersverse ouders? Neem dan ook eens een kijkje bij onze opblaasbare kinderwagen.

Gender reveal party hand huren?

Prijs voor de Gender Reveal Party Hand verhuur is €75,- voor 5 dagen. Wil je de pop langer huren? Geen probleem, elke dag extra €10,-. De prijzen zijn op basis van het zelf afhalen van de pop in Tilburg. Past gemakkelijk in de auto. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00