Holly-crane grijpautomaat huren

0.00

Artikelnummer: 460-1 Categorie:

Beschrijving

Grijpautomaat Holly-crane huren

Deze Holly-crane prijsgrijper is een oude bekende van de kermis. Laat hier jouw behendigheid zien, wie grijpt er een prijsje? De Holly-crane (kermisgrijper) is een aanrader. Heb jij een feestje of zoek je iets leuks voor op de beurs? Onze Holly-crane grijpautomaat is hier perfect voor. Groot en klein beleven veel plezier aan deze machine. De kermisgrijper leveren en installeren wij op de plek van jouw beurs of feestje. Kortom we zorgen voor een extra stukje service. Gebruik je de grijpautomaat voor een beurs? Het is namelijk mogelijk voor bedrijven om de kast van eigen logo’s te voorzien. Dit kan met stickers maar deze moeten daarin tegen wel makkelijk verwijderbaar zijn. Ook is het mogelijk om eigen bedrijfs gadgets toe te voegen. De Holly-crane is een echt een eyecatcher op jouw beurs of feestje.

Zoek je iet leuks voor op een feestje? Ook dan is de Holly-crane grijpautomaat de uitkomst, vul de grijper met verschillende leuke spullen (vraag naar de mogelijkheden.) De grote die de items mogen hebben om te grijpen is een uitgestrekte hand en mag niet te zwaar en glad zijn. De grijper staat op zijn beste grijp kracht het is alleen een kwestie van goed sturen.

De prijs van de Holly-crane grijpautomaat is op Aanvraag

Huur de Holly-crane grijpautomaat en wij maken een mooie prijs voor jou. De kermisspellen komen wij zelf altijd plaatsen. Wij kunnen de grijpautomaat voor jou vullen met verschillende artikelen. (Vraag naar de mogelijkheden.)  Heb je een eyecatcher nodig voor je feestje of beurs? Huur dan de Holly-crane en wij leveren hem graag op bestemming. Naast de Holly-crane prijsgrijper hebben we ook andere kermis props,  bijvoorbeeld de muntenschuiver en de boksbal machine deze zijn ook altijd leuk om te gebruiken op een feestje of beurs.