Jubileum

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Versiering voor een jubileum

Zoek je een opblaasfiguur dat bij jouw jubileum past? Dan ben je bij JB-Amusement aan het juiste adres! Is er iemand geslaagd, pas getrouwd, 25 jaar getrouwd, jarig, gaat er iemand met pensioen of heb je iets anders te vieren? Wij hebben opblaaspoppen voor bijna elke feestelijke gelegenheid.

Naast opblaasfiguren verhuren we nog meer om jouw feest compleet te maken. Denk aan feestdecoratie, springkussens, spellen en attracties, suikerspin- en popcornmachines. We verhuren zelfs kermis props, zodat je je eigen nostalgische kermis kunt creëren. Neem een kijkje in onze shop om het complete assortiment te ontdekken.

Abraham of Sarah pop huren

50 is een bijzonder leeftijd. Je bent dan maar liefst een halve eeuw oud. Veel mensen laten dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan en vieren een groot feest. JB-Amusement verhuurt diverse feestartikelen om jouw feest onvergetelijk te maken. Zo hebben we een gigantisch assortiment met Abraham en Sarah poppen. De poppen hebben verschillende uiterlijke kenmerken en passen bij diverse hobby’s, interesses en thema’s. Zo kun je een opblaaspop kiezen die helemaal bij de jarige past.

Ook voor andere leeftijden verhuren wij leuke opblaasfiguren. Wat dat je van een halve Sarah of halve Abraham pop voor iemand die 25 is geworden? Of een opblaasbaar feestvarken; leuk voor elke leeftijd! Maar ook een opblaasbare taart, opblaasbare bierpul en opblaasbare jarige job of jarige jet zitten in ons assortiment.

Huwelijksjubileum

Heb je binnenkort een bruiloft of vier juist dat je al jaren gelukkig getrouwd bent? Maak de dag extra speciaal met toffe decoraties. Laat iedereen zien dat je een huwelijksjubileum viert door een opblaasbare champagnefles in de tuin te zetten. Of kleed je feest aan met een vrolijke skydancer, opblaasbare huwelijksboog of grappig opblaasbaar huwelijkspaar op leeftijd.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond