Jungle Springkussen huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 189 Categorieën: ,

Beschrijving

Jungle Springkussen

Het Jungle springkussen is een mooi en vrolijk kussen, helemaal in thema van de jungle. Ze voelen zich als Tarzan die van tak naar tak springt. De “ramen” in de zijkanten zijn voorzien van elastieken netten, licht kan daardoor naar binnen, maar de kinderen kunnen er niet door naar buiten klimmen. De afmetingen van het kussen zijn 4X4X4 meter. De instap is makkelijk gemaakt middels een schuinslopende verhoging van  ca. 50 cm. Op het kussen kunnen 12 kinderen tegelijk springen. Onder de palmbomen zullen de kinderen een heerlijke actieve springdag hebben, een dag om nooit te vergeten.U kunt vanaf buiten overal de kinderen zien in het springkussen en kunnen er nergens uitvallen.

Onderstaande prijzen gelden niet voor feestdagen.

 

1 dag huren op basis van zelf halen en terugbrengen huurt u dit springkussen voor maar  € 80,- inclusief BTW

Dit springkussens kan in overleg worden afgehaald aan de Dragonstraat in Tilburg. Deze mag u een dag van te voren ophalen en een dag later in overleg terugbrengen. Bij onze springkussens hebben wij een goed weer garantie, u kunt kosteloos annuleren bij slecht weer. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Aanbieding In combinatie met dit springkussen kunt u de Suikerspin- of Popcornmachine erbij huren voor maar € 50,- in plaats van € 69,- inclusief BTW en u krijgt er ook nog gratis 50 porties bij.

Springkussens huurt u bij JB Amusement in Tilburg. Al 15 jaar u vermaak is onze zaak