Man met hond opblaaspop

Vanaf70.00/Day

Prijs per dag :Abraham hond
Vrijdag - 70.00
Zaterdag - 70.00
Zondag - 70.00
Maandag - 70.00
Dinsdag - 70.00
Woensdag - 70.00
Donderdag - 70.00
Ophaaldatum en tijd
Retourdatum en -tijd:
Aantal

Beschrijving

Deze Man met hond opblaaspop is perfect voor de jarige hondenliefhebber! Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze blikvanger niet te missen! Ideaal om de jarige flink te verrassen.

Is de jarige job een echte dierenvriend? Dan is deze grappige pop een passende keus. De lachende man kijkt ietwat nerveus, omdat zijn stoere viervoeter lijkt te grommen. De pop draagt een mooie, rode ruitjesblouse en een spijkerbroek met bretels. Een snor en een rode bril maken de man compleet. De pop wordt vergezeld door een stoere grijzige hond met een rode halsband.

Deze grappige Man met hond opblaaspop kan zich met iedere leeftijd identificeren. Het is een leuke pop om de buurt te laten weten dat er een hondenliefhebber jarig is. De pop is voor alle leeftijden beschikbaar.

Man met hond opblaaspop van 4 meter huren?

Maak een feestje leuker en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten, op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Man met hond opblaaspop hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Toch op zoek naar net iets anders, of is de jarige of Abraham geen hondenliefhebber? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Abraham poppen hebben wij ook leuke Sarah poppen.

Prijs per dag :Abraham hond
Vrijdag - 70.00
Zaterdag - 70.00
Zondag - 70.00
Maandag - 70.00
Dinsdag - 70.00
Woensdag - 70.00
Donderdag - 70.00
Ophaaldatum en tijd
Retourdatum en -tijd:
Aantal