Mini piraat met glijbaan Springkussen huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 189 Categorieën: ,

Beschrijving

Mini Piraat Springkussen

Het Piraat  springkussen is een mooi en vrolijk kussen, helemaal in thema van de piraat. Ze voelen zich als Piet Piraat die springt. De “ramen” in de zijkanten zijn voorzien van elastieken netten, licht kan daardoor naar binnen, maar de kinderen kunnen er niet door naar buiten klimmen. De afmetingen van het kussen zijn 4X3 meter. De instap is makkelijk gemaakt middels een schuinslopende verhoging van  ca. 50 cm. Op het kussen kunnen 6 kinderen tegelijk springen.Of lekker via de glijbaan naar buiten gaan. De kinderen een heerlijke actieve springdag hebben, een dag om nooit te vergeten.U kunt vanaf buiten overal de kinderen zien in het springkussen en kunnen er nergens uitvallen.

 

 

1 dag huren op basis van zelf halen en terugbrengen huurt u dit springkussen voor maar  € 74,99- inclusief BTW

Bij regen annuleren we zelf de opdracht

Dit springkussens kan in overleg worden afgehaald aan de Dragonstraat in Tilburg. Deze mag u een dag van te voren ophalen en een dag later in overleg terugbrengen. Bij onze springkussens hebben wij een goed weer garantie, u kunt kosteloos annuleren bij slecht weer. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Aanbieding In combinatie met dit springkussen kunt u de Suikerspin- of Popcornmachine erbij huren voor maar € 50,- in plaats van € 69,- inclusief BTW en u krijgt er ook nog gratis 50 porties bij.

Springkussens huurt u bij JB Amusement in Tilburg. Al 16 jaar voor een bijzonder moment