Mini unicorn springkussen met glijbaan huren overdekt

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

95.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Categorieën: ,

Beschrijving

Mini Unicorn Springkussen huren Overdekt

Door de mini Unicorn Springkussen te huren, bezorg je elk kind een lach op het gezicht. Doordat dit springkussen compact is kun je het gemakkelijk op elke oprit of in de achtertuin plaatsen. Dit springkussen is extra veilig door de wanden en handig geplaatste netten. Door deze extra veiligheid kunnen de kinderen veilig veel spring en glij plezier beleven. Er is een coole glijbaan aan de voorkant van het springkussen te vinden. Boven de glijbaan is een prachtige regenboog en eenhoorn te vinden. Het is een kleurrijk springkussen met gegarandeerd plezier en verwondering. Met de Mini Unicorn is elk kinderfeestje een succes! De kinderen zullen veel spring en glij plezier beleven dankzij dit springkussen.

Het unicorn springkussen is gemakkelijk op te zetten!

Heb jij een kinderfeestje, een familiefeestje of buurtfeestje, maar heb je geen tijd of zin om een springkussen op te zetten? Dan heb jij geluk, deze Mini Bounce Unicorn is namelijk gemakkelijk binnen 10 minuten op te zetten. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de kinderen maar ook jij kan genieten. Door het zo makkelijk mogelijk voor jou te maken houd je meer tijd over voor jezelf. Door het compacte formaat is het mini springkussen gemakkelijk te transporteren. Het springkussen is 4 meter lang en 3 met breed. Het opblaasbare springkussen wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, transportzak, en een duidelijke handleiding. Zo kan je in een paar stappen het springkussen gemakkelijk zelf opzetten.  Hiermee ga jij voor een mooie beleving zorgen!

Eenhoorn Springkussen huren?

Is je zoon of dochter helemaal fan van unicorns en ben je opzoek naar een veilig springkussen, dan kun je bij ons het eenhoorn springkussen huren. De afhaalprijs is € 95 per dag. Het springkussen is af te halen in Tilburg. Ben je opzoek naar een ander springkussen? We bieden nog veel meer springkussens aan. We bieden bijvoorbeeld ook een mini piraat springkussen en een mini prinsessen thema aan. ( opgerold 1.10 lang en 0,70 breed 60 kilo )

Huurt u een springkussen!! dan kunt u een  Suikerspin machine met 25 porties € 44,99 erbij huren gegarandeerd een succes 

Bezorgen tegen betaling alleen in Tilburg en omgeving

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00