Mini Unicorn Springkussen

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

95.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Categorieën: ,

Beschrijving

Mini Unicorn Springkussen

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze Mini Unicorn Springkussen. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimte voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Boven de glijbaan staat een prachtige eenhoorn, tussen 2 regenbogen in. Het springkussen is kleurrijk en staat voor gegarandeerd plezier en verwondering. Met de Mini Unicorn is elk kinderfeestje een succes! Jouw kinderen zullen er nog lang over napraten.

Mini Unicorn Springkussen is eenvoudig op te zetten!

Zet de Mini Bounce Unicorn gemakkelijk binnen 10 minuten op, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje een familiefeest of buurtfeest. Door het compacte formaat is het mini springkussen gemakkelijk te transporteren. De afmetingen van het springkussen zijn 3,5 x 3,5  3,0  b x l x h. De inflatable wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, transportzak, en een duidelijke handleiding. Zo kan je in een paar stappen het springkussen gemakkelijk zelf opzetten.  Hiermee ga jij voor een mooie beleving zorgen!

Eenhoorn Springkussen huren?

Het eenhoorn springkussen is bij ons te huur. De afhaalprijs is € 95 per dag. Het springkussen is af te halen in Tilburg. Opzoek naar een ander springkussen? We hebben ook een mini jungle springkussen en een mini onderwater thema. ( opgerold 1.10 lang en 0,70 breed 60 kilo)

Nu bij huur van dit springkussen  huurt u een suikerspin machine met 25 porties voor € 44,99 gegarandeerd een succes

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00