Kermis props

Toont alle 11 resultaten

Creëer je eigen nostalgische kermis

De geur van verse popcorn, de schitterende lichtjes, de spanning als je een gokje waagt bij het raad van fortuin… Bij JB-Amusement verhuren we alles om je eigen nostalgische kermis te creëren. Van attracties en spellen tot lichtborden en popcornmachines. Zo waan je je even helemaal in de goede oude tijd. De nostalgische kermis is ideaal voor bruiloften, personeelsfeesten en andere events. Maar ook op verjaardagsfeesten zullen onze kermis props de show stelen.

Kermisattracties en spellen

Waar keek jij het meeste naar uit als je vroeger naar de kermis ging? Een ritje in de botsauto’s, de prijsgrijper of misschien een van de behendigheidsspellen? Wij verhuren diverse kermisattracties en spellen waarmee je je gasten uren kunt vermaken. Huur bijvoorbeeld onze opblaasbare kermiskraam met behendigheidsspellen. Gasten kunnen hier 4 spellen spelen: basketbal, darten, throw the ball en raak de clown.

Wat ook niet kan ontbreken op een nostalgische kermis zijn spellen zoals het rad van fortuin, een muntenschuiver en grijpmachine. Onze machines zijn vintages, dus ze halen echt het gevoel van vroeger naar boven. Welke attracties of spellen je ook huurt, je weet zeker dat jouw gasten jouw feest of event niet snel zullen vergeten.

Kermisversiering

Een kermis is pas echt af met de juiste aankleding. Daarom verhuren we bij JB-Amusement ook kermisversiering. Zo hebben we verschillende lichtborden in het assortiment, zoals de verlichte kermis ster en het The End lichtbord. Maar we verhuren ook kermispaarden die afkomstig zijn van een echte draaimolen. Deze eyecatchers geven gasten het gevoel alsof ze op een nostalgische kermis zijn.

Verder verhuren wij ook suikerspinmachines en popcornmachines. De machines zien er niet alleen geweldig uit, maar de geur van verse popcorn roept ook warme herinneringen op. Ideaal als je gasten een onvergetelijke avond wilt geven.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Toont alle 11 resultaten