Opblaas Abraham en Sarah zittend op Biervat of Wijnvat 4,5 meter huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 134 Categorie:

Beschrijving

Opblaas Abraham en Sarah zittend op Biervat of Wijnvat

De Opblaas Abraham en Sarah zittend op Biervat of Wijnvat zijn zeer leuke en mooie poppen. De opblaasbare poppen kunnen van een andere leeftijd voorzien worden. Doordat de Abraham of Sarah in een handzame draagtas verpakt zijn, kunt u ze in elke auto meenemen. Daarbij worden de benodigde blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Deze Opblaas Abraham en Sarah zittend op Biervat of Wijnvat 4,5 meter hoog huurt u voor maar €69,99 inclusief BTW per pop voor 3 dagen , Ook is het mogelijk om een lamp in de pop te plaatsen zodat deze in de avond goed opvalt.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.  De drie dagen zijn op basis van: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. De pop een dag extra huren kost € 5,00 per dag Naast deze hebben wij nog veel meer opblaasbare Abraham en Sarah poppen te huur. Onze opblaaspoppen verhuur is onder andere in: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen.