Opblaas Abraham in Lederhose huren

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 37-2 Categorie:

Beschrijving

Opblaas Abraham in Lederhose

Deze opblaas Abraham pop in Lederhose is een echte blikvanger. Prost! Oftewel Proost op zijn Duits! Wie is er ook zo gek op het OktoberFest en lust wel een biertje of 1,2,3…. Deze pop is helemaal in Tiroler stijl. Perfect voor de Abraham die van het leven geniet! De hoogte van de pop is 4 meter. Met een mooi 50 bord kunt u goed laten zien wie hier de jarige is. Een andere leeftijd is uiteraard ook is mogelijk. Geen verjaardag maar bijvoorbeeld een thema feestje? Dan is het ook leuk om te weten dat er ook een Sarah versie van de pop is; Opblaas Sarah pop in Tiroler jurkje. Samen met de Abraham pop zijn ze het perfecte stel voor een echt goed Duits Feest.

De opblaas Abraham in Lederhose is te huur voor maar € 69,99 voor 3 dagen.

De pop is te huur op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. 1 dag extra huren € 5,00. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Ook zijn onze opblaasbare Abraham en Sarah poppen te huur in: Breda , Den Bosch , Eindhoven , Waalwijk , Drunen , Kaatsheuvel , Geertruidenberg , Wijk en Aalburg , Dongen , Berkel-Enschot en  vele andere plaatsen. Wilt u een opblaas Abraham of Sarah pop in Lederhose kopen? Dat kan bij ons! Stuur een mailtje of bel ons. Wij zijn gevestigd in Tilburg

abraham lederhose
Abraham in Lederhose!
Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00