Abraham pop Hoera 4,5 huren Tilburg

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1242-2 Categorie:

Beschrijving

Huur de vrolijke Opblaas Abraham pop Hoera

 

Er is er 1 jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat is….Deze Opblaas Abraham poppen Hoera zijn een nieuwe stijl poppen. Deze poppen zijn gemaakt van pvc en zijn een lust voor het oog. Met zijn vrolijke feestmuts en zijn handen in de lucht is het een vrolijke verschijning. Wie tovert er bij jou ook altijd een glimlach op je gezicht? De opblaasbare poppen zijn 4,5 meter hoog en worden geleverd met alle benodigdheden als blower, spantouwen en grondharingen. De opblaasbare Abraham pop heeft u in 10 minuten staan!

Abraham pop Hoera huren?

 

Deze vrolijke Opblaas Abraham poppen hoera huurt u 3 dagen lang voor maar; € 69,99  per pop. Dit is inclusief BTW. Ook is het mogelijk om een lamp in de pop te plaatsen zodat deze in de avond goed opvalt. Dag 1 haalt u de pop ophalen, dag 2 gebruik en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 7,50.

Onze poppen worden ook verhuurd in Waalwijk , Kaatsheuvel , Dongen , Haaren , Oisterwijk , Oosterhout , Den Bosch , Breda  , Oostende. Misschien zijn de Abraham en Sarah op wijn- en of biervat leuker? Mocht u vragen hebben u kunt ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag verder.

Wij zijn gevestigd in Tilburg

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00