Abraham op motor pop huren

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1247 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham op motor pop huren

 

Huur nu de stoere en gave opblaas Abraham op motor pop. Wie is die fanatieke motorrijder waarbij het hart sneller gaat kloppen bij het zien van fantastische kronkelige wegen met uitzicht?!  Bij een feest voor een motorrijder kan deze opblaasbare Abraham pop echt niet missen. Deze Abraham is klaar om weg te rijden naar het feestje. JB-Amusement.nl de specialist van opblaasbare Abraham en Sarah poppen. De pop wordt compleet geleverd met blower, spantouwen en grondharingen. U kunt  deze pop ook met een andere leeftijd huren. Afmetingen 3,8 meter breed en 2,5 meter hoog.

Huur de opblaas Abraham pop op motor 3 dagen voor maar € 75,- inclusief BTW

 

U kunt deze pop huren voor €75,-. Dit is op basis van; dag 1 halen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 10,- Daarnaast leveren we een lamp mee om de pop ’s avonds mooi mee te verlichten.

Wij vragen geen borg maar rekenen wel op u goede zorg.

 

Ook te huur  in: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Made, Zaltbommel en nog veel meer plekken. Wilt u ook zo een gave opblaas Abraham op motor Huren? Bel of mail ons en wij helpen u verder. Ons bedrijf zit in Tilburg

 

 

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00