Abraham Trucker / Abraham Automonteur

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf75.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 23413-32 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham Trucker / Abraham Automonteur

 

Met de vlam in de pijp of altijd in de olie? Zodra het gemotoriseerd is en wielen heeft, gaat het hartje van deze Abraham sneller kloppen! Altijd druk bezig met sleutelen. Ook de weg kent geen geheimen voor deze Abraham. Mocht er onderweg iets misgaan? Met zijn achtergrond raakt hij niet snel van de wijs.  Deze gespierde krachtpatser houdt een wiel vast met daarop zijn leeftijd. Op zijn armen sieren stoere tribal tatoeages. Deze man mag gezien worden! Perfect voor de bijna 50 jarige trotse trucker / automonteur. Ook andere leeftijden zijn mogelijk. Met zijn 4 meter zal hij zeker opvallen! Daarnaast wordt de pop verder compleet geleverd met blower en andere toebehoren.

Abraham Automonteur / Abraham trucker huren?

 

U kunt deze Abraham pop huren voor € 75,-. Deze prijs is op basis van:  dag 1 halen, dag 2 gebruiken dag 3 terugbrengen. Een dag extra huren? Elke dag extra € 10. Wij zijn gevestigd in Tilburg, waar u de pop kunt ophalen.

opblaasbare Abraham trucker huren Jb-amusement tilburg

Is de Abraham in kwestie ook gek van auto’s? Neem dan eens een kijkje bij onze Abraham in Auto pop of de stoere Abraham op zijn motor.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00