Opblaasbaar geboorte figuur Berentrots op ons meisje huren Tilburg

35.00

Artikelnummer: 1084 Categorie:

Beschrijving

Opblaasbaar geboorte figuur Berentrots op ons meisje

Met onze opblaasbare geboorte figuren kunt u de geboorte van een jongen of meisje vieren. Verras het kersverse gezin bij thuiskomst en laat de omgeving weten dat er een meisje geboren is. Deze schattige beer heeft een grote strik met stippen om en is roze van kleur. Op de borst staat de tekst “Ons meisje is berengoed gelukt”. Met dit opblaasbaar geboorte figuur Berentrots op ons meisje spreekt het voor zich dat je trots bent. Ons meisje is berengoed gelukt heeft een hoogte van 3,5 meter. De pop wordt compleet met blower en spantouwen geleverd. Ingepakt in een compacte tas. De beer heeft u binnen 5 minuten staan.

Opblaasbaar geboorte figuur Berentrots op ons meisje huurt u voor maar € 35,-  voor twee dagen inclusief BTW.

De pop is te huur op basis van dag 1 halen en dag 2 retour brengen, elke dag extra € 10,-. Wilt u voor een langere periode huren? Neem dan contact met ons op en wij maken een offerte op maat. We zijn gevestigd in Tilburg.

Wij hebben ook veel andere Opblaasbare geboorte figuren zoals een Opblaasbare baby of een opblaasbare Ooievaar. Deze zijn te huren in Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch.