Opblaasbaar verkeersbord 3,5m

0.00

Artikelnummer: 146 Categorieën: , ,

Beschrijving

Opblaasbaar Verkeersbord 3,5 meter.

Hoera! Zoveel jaar! Leuk en opvallend een opblaasbaar verkeersbord.  Met zijn grootte van 3,5 meter zal hij niemand ontgaan. In dit voorbeeld staat 30 jaar, maar alle leeftijden kunnen op het bord bevestigd worden aan 2 kanten. Kortom kent u iemand die binnenkort 18, 25, 50 of 65 jaar wordt? Verras hem of haar dan met dit leuke opblaasbare bord. Met zijn ronde vorm en rode rand, trekt het gegarandeerd de aandacht!  Met een bijgeleverde lamp zal hij ook in de donkere uurtjes nog opvallen.

Opblaasbaar Verkeersbord huren

U kunt bij ons het opblaasbaar verkeersbord huren op basis van 3 dagen voor € 64,99. De eerste dag van verhuur is voor het feest, de tweede dag is het feest zelf en de derde dag is na het feest, wanneer u het verkeersbord terugbrengt. Wilt u het verkeersbord een dag extra huren? Uiteraard is dit geen probleem. U kunt het bord 1 dag extra huren voor € 5,00. Wij zijn gevestigd in Tilburg en daar kunt u het verkeersbord ook ophalen. Transport : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Wilt u liever een echte Sarah pop of Abraham pop? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Komt u er niet uit? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen gaan we er dan voor zorgen dat het feest onvergetelijk wordt.