Abraham met Cola

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

65.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 952 Categorieën: ,

Beschrijving

Abraham met Cola

Voor de liefhebbers van Coca-Cola hebben we in de verhuur een opblaasbare Abraham met Cola. De meeste opblaasbare poppen zijn met een biertje of een glas wijn in de hand. Maar deze Abraham pakt het anders aan en gaat helemaal los met deze populaire frisdrank! Ondanks de wandelstok heeft deze Abraham nog genoeg coole dans moves in zijn repertoire. Kortom gooi die heupen maar los! En mocht je na al dat feesten even moe zijn, een lekker glaasje koude cola brengt je zo weer op de been! De pop is al opvallend, maar met zijn hoogte 3,5 meter is deze zeker niet te missen! De pop wordt compleet geleverd met een blower en grondharingen. Ook is het mogelijk om een 4,5 meter pop erbij te huren.

Abraham met Cola pop huren voor €64,99

U kunt bij ons deze pop huren voor €64,99. Dit is op basis van: Dag 1 de pop ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra vragen we 5 euro voor. Wij zijn gevestigd in Tilburg.

Naast deze Abraham pop hebben we ook de klassieke versie zonder cola te huur in verschillende formaten. Neem hier een kijkje naar de Klassieke Abraham met Stok.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00