Opblaasbare baby 3 meter

35.00

Artikelnummer: 320 Categorie:

Beschrijving

Opblaasbare baby

Baby geboren? Dan kan deze 3 meter hoge opblaasbare baby die zwaait niet missen. Deze opvallende geboorteaankondiging is 1 van onze leuke opblaasbare geboorte figuren. Ideaal om in de tuin of op de oprit te plaatsen. Deze baby is ook heel leuk om bij een babyshower neer te zetten of leuk om een grap uit te halen met een vriend of vriendin. De baby heeft een slabber om met daarop de tekst “Hoera een jongen”, bij de geboorte van een jongen. Bij de geboorte van een meisje hebben we een slabber met daarop “Hoera een meisje”. Ook andere teksten of leeftijden zijn mogelijk.

De Opblaasbare baby is te huur voor 1 dag voor maar € 35,- inclusief BTW.

Op basis van afhalen en dezelfde dag retour brengen. U kunt dit opblaasbare geboorte figuur langer huren, elke dag meer kost € 10,00 per dag.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Combideal pop + geboortebord!

Bij huur van de opblaasbare baby voor 4 dagen € 75,00 mag je 3 weken gratis een geboortebord erbij lenen. Klik hier voor overzicht geboorteborden. Een naambordje kost € 5,00

Kijk hier voor andere opblaasbare geboorte figuren.

Op de foto zie je onze opblaasbare pop, maar dan verlicht! Zo valt de baby ook ’s avonds op. Vooral ideaal in de tijd van het jaar dat het vroeg donker is.