Opblaasbare Ooievaar

30.00

Artikelnummer: 854 Categorie:

Beschrijving

Opblaasbare Ooievaar 4,2 meter

Met deze opblaasbare ooievaar is het niet te ontkennen, bij jullie is er een jongen of een meisje geboren. Met 4,2 meter valt dit opblaasbare geboorte figuur dan ook behoorlijk op. Het wordt compleet geleverd met blower, grondharingen en de spantouwen zijn al bevestigd. Deze opvallende vogel spreekt iedereen aan! Ben je net (weer) vader of moeder geworden en mag de hele buurt het weten? Dan is deze imposante vogel de ideale verrassing!

U kunt de opblaasbare Ooievaar al huren voor 1 dag voor maar € 30,- inclusief btw

Op basis van afhalen en dezelfde dag retour brengen. Elke dag dat u dit opblaasbare geboorte figuur extra wil huren kost € 10,00 per dag. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”. We zijn gevestigd in Tilburg. De ooievaar is gemakkelijk met de auto te vervoeren.

Speciale Actie: Opblaasbare pop plus geboortebord?!

Speciale Combi deal! Het huren van de opblaasbare ooievaar voor 4 dagen kost maar € 75,00 inclusief btw en je mag er 3 weken een gratis geboortebord bij lenen.

Klik hier voor overzicht van de geboorteborden. Een naambordje kost € 5,00. Tevens hebben wij een opblaasbaar geboorte figuur speciaal voor jongens of meisjes.