Opblaasbare ouwe lul kopen

0.00

Artikelnummer: 1513 Categorieën: ,

Beschrijving

Opblaasbare ouwe lul kopen

Bij ons te koop! De opblaasbare ouwe lul 2.0. Bij deze opblaasbare pop worden de cijfers 0 t/m 9 meegeleverd zodat u elke leeftijd van 0 tot 99 jaar hierop kunt bevestigen. Een keer iets anders??? Dat bereikt u met dit exemplaar zeker met een knipoog. Deze vrolijke ouwe lul is 3 meter groot. De pop is inclusief blower. Wilt u ook dat de pop ’s avonds goed opvalt? Dan kunt u de verlichting erbij kopen voor €100,-. De ouwe lul doet het erg goed onder de mensen en is een ware aanwinst. Kijk hem eens vrolijk lachen, met zijn blauwe hoedje!

verlichte ouwe lul 2.0 jb-amusement tilburg

Opblaasbare ouwe lul kopen voor verhuur

De aanschafprijs van de ouwe lul is: € 625 exclusief  btw. Met deze prijs heeft u de aanschafkosten er bij verdere verhuur zo uit! Een ideale kans dus om mee te beginnen of om het bestaande feest assortiment mee uit te breiden!

Wij hebben veel ervaring met de aanschaf en verhuur van Abraham en Sarah poppen. Al meer dan 25 jaar zijn we met ons bedrijf gevestigd in Tilburg. Heeft u vragen of bent u opzoek naar advies, aarzel dan niet, en neem contact met ons op.

Geen Ouwe lul kopen, maar eerst huren? Ook dit is mogelijk! Neem ook eens een kijkje bij ons andere product: de verlichte opblaasbare ouwe lul! Dit product creëert gegarandeerd een glimlach op je gezicht wanneer deze geplaatst wordt.