JB-Amusement Feest- en Attractieverhuur

JB-Amusement is in 2005 opgericht en is gevestigd in Tilburg. Tegenwoordig runnen Mike, Ivy en Fleur Peeters samen, met heel veel enthousiasme het bedrijf.

Service staat bij JB-Amusement zeer hoog in het vaandel. Wij maken geen onderscheid, of u een enkel springkussen of een opblaasbare Abraham pop komt huren of veel attracties voor een groot evenement.

JB-Amusement staat voor Jij Blij, want jij blij, zijn wij blij.

Missie
JB-Amusement streeft ernaar om van elk bijzonder moment onvergetelijk te maken. Dit realiseren we door het aanbieden van een breed feestelijke, unieke en eigen ontworpen feestartikelen. De feestartikelen variëren van op maat gemaakte Abraham en Sarah poppen tot diverse opblaaspoppen voor elke leeftijd, kleine springkussen en zelf ontwikkelde spellen. Vanaf 2005 aan ervaring in het verhuren van diverse feestartikelen leggen we daarmee de nadruk op het leveren van hoogwaardige service en het creëren van een feestelijke sfeer voor elke speciale gelegenheid of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere speciaal moment.

Visie
Bij JB-Amusement vinden we het belangrijk om te streven naar het middelpunt te zijn voor een unieke feestervaring. We werken er dan ook aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door voortdurend te innoveren, ons assortiment aan te passen en up-to-date te zijn met de nieuwste trends en wensen van onze klanten. We geloven in een gelijkwaardige service voor al onze klanten of ze nu alleen een opblaaspop huren of een uitgebreide selectie attracties voor een groot evenement. Door onze gedrevenheid en enthousiasme streven we ernaar om JB-Amusement verder te kunnen groeien en een blijvende indruk te maken op een feestelijke onvergetelijk moment voor iedereen.

Wij organiseren regelmatig evenementen met:

opblaas abraham en Sarah poppen

Wij bieden voor springkussens een ‘goed weer garantie’. Dat wil zeggen dat u bij slecht weer, het springkussen gratis annuleren kunt.

Naast het verhuren van springkussens, suikerspinmachines en popcornmachines, zijn wij ook gespecialiseerd in opblaasbare Abraham poppen en opblaasbare Sarah poppen. Wij hebben een ruim assortiment aan unieke opblaasbare Abraham en Sarah poppen 120 stuks Abraham op motor , Abraham wielrenner , verlichte ouwe lul komen uit onze stal.

De laatste nieuwe ontwikkeling is de verhuur of verkoop van Skydancers met bedrijfslogo’s. Wij ontwerpen voor uw bedrijf uw eigen Skydancer! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jurgen Brants, tel 0620555274 of via info@jb-amusement.nl

Een Bumpercar ( botsauto) deze zijn rijdend en verlicht echt een eyecather op u Bruiloft , gala examen , beurs , of een ander evenement kijk hier http://rent-vintage-bumpercar-holland.nl/    en laat u verrassen.

JB-Amusement is uw partner voor:

Verjaardagen, geboortes, tuinfeesten, viering voor 50 jarigen, straatfeesten, recepties, reclame via Skydancer, evenementen, jubilea.

Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke sector, zo behoren o.a. supermarkt JUMBO, kraanbedrijf M.J. van Riel, Vollenhoven Olie, Campina, Renault Nederland tot onze klantenkring.

Wees welkom op onze website!
Mike, Ivy en Fleur Peeters.