Met Pensioen

Enig resultaat

Pensioen versiering

Na jaren werken is het eindelijk zo ver: een welverdiend pensioen. Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Of je het nou klein viert met vrienden en familie of een groot feest viert met collega’s, bij JB-Amusement huur je de leukste pensioen versiering om jouw feest compleet te maken.

Opblaasfiguren

Wil je je pensioen goed inluiden? Of wil je je gepensioneerde man, vrouw, vader, moeder of collega verrassen? Een opblaaspop huren een leuke manier om dat te doen! Wij hebben tientallen opblaasfiguren in de verhuur. De opblaaspoppen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en passend bij verschillende hobby’s en beroepen. Zo kun je een opblaasfiguur huren dat helemaal past bij de gepensioneerde.

Je pensioen is natuurlijk reden voor een feestje. Een feestende opblaaspop past daar perfect bij. Wil je een opblaaspop die het beroep van de gepensioneerde representeert? Wij hebben verschillende poppen die beroepen uitbeelden, zoals een schilder opblaaspop, kapper opblaaspop en automonteur opblaaspop.

Je pensioen is natuurlijk hét moment om meer tijd te besteden aan je hobby. Ook daar hebben we passende opblaasfiguren voor. Denk aan een motorrijdende opblaaspop, vissende opblaaspop of golfende opblaaspop. Houdt de gepensioneerde wel van een geintje? Huur de een ordinaire opblaaspop of pop met rollator.

Elke opblaaspop kan worden uitgerust met een pensioen bord. Bekijk in onze shop het complete aanbod opblaasfiguren.

Kleed je feest aan met pensioen versiering

Maak je feestje af met mooie versiering. Hou je het klein? Kleed de locatie dan aan met leuke vlaggetjes, ballonnen en borden. Zo zorg je op een simpele manier toch voor een feestelijke uitstraling.

Ook als je je pensioen met een groot feest wilt vieren, ben je bij JB-Amusement aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook suikerspin- en popcornmachines, springkussens, kermisattracties en oud Hollandse spelletjes. Perfect voor een feestelijk begin van je pensioen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Enig resultaat