Pop met pensioen in cabriolet!

75.00

Artikelnummer: 1846 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pop met pensioen in Auto!

Een ervaren wegpiraat die met pensioen gaat? Of iemand die juist al toerend lekker van zijn vrijheid gaat genieten… Deze Opblaasbare Pop met pensioen in Auto is er voor iedereen die gek is op auto’s! In zijn rode cabrio toert hij rustig en ontspannen rond. Met één hand aan het stuur, zijn andere rustend op het portier. Dit is een levensgenieter! Zijn haren lekker in de wind, met een grote glimlach, rijdt hij de zon tegemoet. Deze Abraham pop is ideaal voor die genietende autofanaat. De “Met pensioen” banner wordt op de auto geplakt. Gaat degene niet met pensioen? We hebben ook andere linten van bijvoorbeeld; 25 jaar. Ook is deze rijdende pop een leuke verrassing voor iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald of voor bij een opendag bij een rijschool! Het trekt in ieder geval goed de aandacht!

De Pop met pensioen in Auto huren voor €75,-

U kunt de Abraham huren op basis van; dag 1 halen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 10,-. Wij zijn gevestigd in Tilburg.

Wij vragen geen borg maar rekenen wel op u goede zorg.

Ook te huur in: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Made, Zaltbommel en nog veel meer plekken. afhaalplek is in Tilburg