Sarah Golf pop huren

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1912 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Sarah Golf pop is perfect voor de jarige golfster! Wie staat het liefst elke dag op de green? Putten, chippen, hole in one… deze dame wint zelfs zonder te scoren met haar lieve glimlach. Met maar liefst een hoogte van 4 meter is deze blikvanger van een pop niet te missen! Heeft de jarige Sarah golfen als hobby? Dan is deze pop super leuk én bijpassend. Deze jong uitziende Sarah staat klaar om de golfbal weg te slaan. De pop heeft een golfstick vast en is voorzien van een bijpassend golf outfitje. Deze sportieve Sarah kan zich met iedere leeftijd identificeren. Dit is echt een mooie pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt! De pop is voor alle leeftijden beschikbaar!

Sarah Golf pop van 4 meter huren?

Sla je slag en huur deze pop nu! U kunt deze feestpop voor € 70,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De pop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de Sarah pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Sarah Golf opblaaspop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is Sarah geen golfster? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen zoals de Sarah Tennis pop. Deze pop heeft een tennisracket in haar hand. Is deze opblaasbare pop toch niet zo bijpassend? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Sarah op loopband pop is misschien ook leuk voor u. Deze pop staat op de loopband met een donut in haar hand. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Onze opblaaspoppen verhuur is in de omgeving van: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen. Zelf zijn wij gevestigd in Tilburg! “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Ophaallocatie is in Tilburg.

sarah golf
sarah golf jb-amusement   #feestpop #sarah #golf #opblaasbarepop #sport
Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00