Sarah Kapster pop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1902 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze mega Sarah Kapster pop is helemaal van nu! Met maar liefst een hoogte van 3,8 meter vangt deze pop alle aandacht! Is de jarige een kapster? Of wie zit er graag in de kappersstoel en ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit? Deze pop is hier geknipt voor! Zo kun je iemand op een leuke manier in het zonnetje zetten of in de maling nemen! Onze unieke opblaasbare poppen collectie is met deze kapster uitgebreid! Ze heeft lange bruine haren en groene ogen en maakt graag een praatje met je. Met haar kappersschaar en föhn in haar hand staat ze klaar om je een grote knipbeurt te geven! Grijs of geen grijs haar; het maakt voor onze kapster Sarah niks uit! Dit is echt een mooie pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt! Voor alle leeftijden beschikbaar!

Sarah Kapster pop huren in Tilburg?

U kunt de pop 3 dagen huren voor € 70,-. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De pop is voor verschillende leeftijden geschikt. De pop is niet groot of zwaar en is dus gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. We zijn gevestigd in Tilburg.

Naast deze unieke Sarah kapster pop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is Sarah geen kapster of ijdeltuit? Neem dan eens een kijkje bij onze Sarah feestende Cartoon. Deze feestende Sarah heeft naast Cartoon uiterlijk een feestende houding. Is Sarah toch niet zo’n feestbeest? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Selfie Sarah Baby is misschien ook leuk voor u. Het betreft een Sarah met een leeftijd bord naar wens er op. In haar hand heeft fles wijn en een telefoon waarmee ze een selfie maakt.

kapster jb-amusement Tilburg
kapster jb-amusement Tilburg

#kapster #feestpop #sarah #opblaasbarepop #pensioen #verjaardag

 

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00