Sarah Looppak – levende sarah

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

50.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 94 Categorie:

Beschrijving

Sarah looppak te huur – exclusief bij JB-Amusement!

JB-Amusement heeft een exclusieve Sarah looppak te huur. Dit pak kunt u snel aantrekken (binnen 2 minuten assistentie is nodig) die u natuurlijk voor de meest uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken. Het Sarah pak is uniek en trekt alle aandacht waarmee u de show kunt stelen!

“De verrassings Sarah”

De Sarah kan de jarige (natuurlijk lekker vroeg!) verrassen met een ontbijtje of een heerlijke taart. Voor de jarige kan deze feestdag – na zo’n verrassing – natuurlijk al niet meer stuk!

“De ontvangst  Sarah”

Ook kunt u de Sarah inzetten voor het ontvangen van uw gasten. Eenmaal bij het feestadres aangekomen kan de Sarah de gasten verwelkomen met champagne en een welkomstgroet… uw gasten zullen direct in de stemming zijn!

“De schrik Sarah”

Wilt u uw feest iets spannender maken?.., zet dan de Sarah in als schrikelement voor uw gasten. Telkens bij aankomst van nieuwe gasten wordt de Sarah ingezet van statisch naar levend.. en zullen de reeds aanwezige gasten al het nodige plezier beleven.

“De kantoor Sarah”

Als werkgever of collega’s kunt u natuurlijk de Sarah ook inzetten op kantoor of werk. Verras de jarige met een taart en maak het voor hem of haar een werkdag om nooit te vergeten.

Het Sarah looppak is te huur voor € 49,99

Het pak is te huur op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. 1 extra dag huren € 5,00. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”. Naast onze Sarah hebben we ook de Abraham versie te huur. Bekijk hier de levende Abraham looppakken! Wij hebben nog veel meer poppen in ons assortiment. U kunt ons altijd mailen en bellen met vragen of u kunt een kijkje nemen in ons assortiment online van Sarah poppen.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00