Sarah met camera opblaaspop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00

Beschrijving

De Sarah met camera opblaaspop is perfect voor de jarige die graag met de camera op pad gaat. Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze Sarah pop niet te missen! Ideaal om de jarige (hobby)fotograaf op een leuke manier te verrassen. Is de jarige geen Sarah geworden? Geen probleem! De opblaaspop is voor alle leeftijden beschikbaar. En door het uiterlijk van de pop kunnen mensen van verschillende leeftijden zich met pop identificeren.

De Sarah met camera opblaaspop is perfect om de buurt te laten weten dat er een fotograaf jarig is.

Is de jarige jet altijd op zoek naar het perfecte plaatje? Deze opblaaspop ziet er picture perfect uit! De vrolijke Sarah pop is een echte creatieveling en heeft alweer iets nieuws gespot om vast te leggen. Lachend houdt ze de camera voor zich om het moment te fotograferen. Klik! Weer eentje voor in de boeken.

Sarah met camera opblaaspop van 4 meter huren?

Verras de jarige fotograaf en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten. Op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Sarah met camera opblaaspop hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Zoekt u net iets anders, of is de jarige niet gek op fotografie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Sarah poppen hebben wij ook leuke Abraham poppen.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00