Sarah poppen

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Sarah pop huren?

Wordt jouw moeder, vrouw, vriendin, dochter of collega binnenkort 50? Dan kun je een vrolijke Sarah pop huren om diegene te verrassen! Met een opblaaspop geef je de Sarah echt een jarig gevoel. Iedereen weet dankzij de pop in de voortuin dat iemand een bijzondere leeftijd bereikt heeft. De felicitaties zullen de jarige om de oren vliegen. Het wordt een verjaardag om nooit te vergeten!

Groot assortiment Sarah opblaaspoppen

Op onze website vind je een groot assortiment Sarah poppen, Abraham poppen en andere opblaasfiguren. De opblaaspoppen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en thema’s, zodat je een pop kunt kiezen die perfect past bij het uiterlijk of de interesses van de jarige.

Waar staat de jarige jet bekend om? Is het haar beroep, hobby, huisdier of uiterlijk? Wat het ook is, bij JB-Amusement vind je een opblaaspop die erbij past. Zo hebben we een kapster opblaaspop, Sarah met hond, verpleegster pop, tennissende Sarah en nog veel meer. Ook voor grappige poppen, zoals een ordinaire Sarah of ouwe doos opblaasfiguur, ben je bij ons aan het juiste adres!

Naast Sarah poppen verhuren wij ook Abraham poppen, geboorteversiering, opblaaspoppen voor een pensioen, opblaasfiguren voor jubilea, spellen, springkussens en meer.

Hoe huur ik een Sarah opblaaspop?

Een Sarah pop huren is heel eenvoudig. Bekijk het ruime assortiment opblaasfiguren en reserveer de gewenste pop met een druk op knop. Je hoeft dan alleen het reserveringsformulier nog in te vullen.

Op de afgesproken dag kom je de Sarah pop ophalen bij onze locatie in Tilburg. We zorgen ervoor dat de pop helemaal in orde is. Je krijgt ook een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen mee, zodat je de opblaaspop zonder problemen kunt opzetten. Als de verhuurperiode voorbij is, breng je de pop op het afgesproken moment terug.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond