Sarah pop op scootmobiel

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf80.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1915-1-1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

50 jarige vrouw? Vier het met een Sarah pop op scootmobiel


Is er iemand in de familiekring, de vriendengroep, het sportteam of één van je collega’s die alweer 50 jaar wordt? Dan is het een leuk idee om een grote Sara op te zetten in de tuin of oprit. Dat is immer traditie? Wij van JB-amusement snappen dat en hoe leuk is het om niet een ‘normale’ Sarah maar een Sarah pop op een scootmobiel te plaatsen in de tuin of oprit? Wij hebben het in een megagroot formaat van wel 4 meter hoog, 2 meter breed en 2 meter lang. Deze ‘Benidorm Bastard’ is een eyecatcher, ze ziet er supergrappig uit met haar roze kleding, brede lach en opvallende muziekboxen. Deze Sarah op scootmobiel zorgt voor een leuke, hilarische sfeer op feestjes en is een unieke manier om te zeggen dat iemand 50 jaar is. Kortom: wij zorgen voor een onvergetelijk jubileum met een leuk, sfeervol randje. Zoek je iets voor Abraham en niet voor Sarah? Of zoek je iets voor beiden? Ook voor Abraham en voor beiden hebben we veel leuke, grappige en soms ook ordinaire poppen. Zoekt je iets heel anders dan jubilea poppen, maar bijvoorbeeld pensioen poppen? Ook daarvoor bieden we leuke poppen aan.

Sarah pop op scootmobiel opzetten

 

Het opzetten van de pop is eenvoudig. Binnen 10 minuten heb je deze Sarah in de tuin van de jarige staan. Klaar om de buurt goed wakker te schudden met haar gekke  verschijning! Geen zorgen, de pop is van goede kwaliteit en is makkelijk te vervoeren. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Maak je geen zorgen over het opzetten, je krijgt alle benodigde onderdelen, zoals de blower en haringen  mee geleverd.

Afhaalprijs Sarah pop

 


De afhaalprijs van de Sarah pop is € 80. Je haalt hem de eerste dag op zet hem op voor een dag en de derde dag breng je hem terug.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00