Sarah pop ordinair

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

Vanaf70.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Artikelnummer: 1915-1-1-1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Waar is het feestje? Daar is het feestje!  Sarah pop ordinair is erbij


Wanneer iemand 50 jaar wordt, hoort daar een feestje bij. Nou, deze Sarah in ordinaire stijl komt graag het verjaarspartijtje van de vriend of vriendin, het familielid, de sportmaat of een collega opluisteren. Voor de halve-eeuwling met een beetje zelfspot is dit gegarandeerd een passende versie van de oeroude Abraham- of Sarah-traditie. Deze Sarah is lekker gek met haar opvallend, gekke rode kleding en suikerspin roze schoenen. Ze ziet er misschien ietwat ‘overdone’ uit maar ze heeft een goed hart. Sarah ordinair is een pop met een knipoog, leuk en stiekem ook wel een beetje stout. Zij tovert bij elke bezoeker of kennis een lach op het gezicht. Ze zorgt ervoor dat het feestje of jubileum op een leuke, gekke manier wordt ingeluid. Ben je op zoek naar een wat normalere Sarah of een andere ordinaire pop? Ook die hebben we! JB-amusement heeft veel leuke en unieke opblaasbare poppen.

Sarah pop ordinair opzetten


Het opzetten van de pop is eenvoudig. Binnen 10 minuten staat ze klaar en verwelkomt ze iedereen samen met haar dierbare Chihuahua. Geen zorgen, de pop is van goede kwaliteit en is makkelijk te vervoeren. Wij zijn gevestigd in Tilburg. Maak je geen zorgen over het opzetten, je krijgt alle benodigde onderdelen, zoals de blower en haringen meegeleverd.

Afhaalprijs Sarah pop ordinair


De afhaalprijs van de Sarah pop is € 70. Je haalt haar de eerste dag op zet haar op voor een dag en de derde dag breng je haar terug. Je kunt hem ook langer dan 3 dagen huren. Elke extra dag is 10 euro.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00