Sarah Rollator pop

70.00

Artikelnummer: 1891 Categorieën: ,

Beschrijving

Sarah Rollator pop

Zet de rollator alvast maar klaar, deze ouwe feestende Sarah is 50 jaar! Deze Sarah Rollator pop is een leuke knipoog voor het “omaatje” of “ouwe tante” die er weer een jaartje bij heeft; 40, 50 of 60 jaar. Erg leuk om de jarige dame op een gekke manier in het zonnetje te zetten of juist te pakken te nemen. Met haar grijze haren en leesbril schuifelt ze keurig in haar blauwe jurk achter een grote opblaasbare rollator. Hierop staat uiteraard een lekker glaasje wijn om te proosten op dit nieuwe levensjaar!

Deze opblaasbarepop is 4,5 meter hoog, kortom van grote afstand te bewonderen. De hele buurt zal weten dat er wat te vieren valt! Daarbij wordt de leeftijd op het embleem van haar jurk geplakt. Zo zijn er verschillende leeftijden mogelijk. Dit is de verrassing voor iedere jarige vrouw en een geweldige herinnering aan een bijzonder moment! Deze opblaasbare Sarah pop wordt compleet geleverd met blower en is in elke auto te vervoeren. Spantouwen zijn aan pop bevestigd en grondharingen zitten er ook bij. Zo kunt u gemakkelijk zelf deze pop in een paar minuten opzetten.

Sarah Rollator pop huren

De prijs om deze pop met rollator te huren is €70,-. Dit is op basis van dag 1 halen, dag 2 gebruiken op het feest en dag 3 terugbrengen. De pop een dag extra huren? Geen probleem! Elke dag extra is €10,-. We zijn met onze zaak gevestigd in Tilburg. Naast deze grappige vrouw met rollator verhuren we nog veel meer Sarah poppen. Bijvoorbeeld onze opblaasbare ouwe taart. Of ga voor de grappige verlichte oude doos. Naast deze leuke Sarah poppen hebben we ook een Abraham Rollator pop te huur! Ook kunnen we diverse andere feestartikelen zoals vlaggetjes en tuinborden verzorgen. Kortom alles voor een geslaagde dag!

#rollator  #feestpop #sarah #pensioen #opblaasbaresarah