Skydancers

Toont alle 7 resultaten

Sky dancer huren

Ben je op zoek naar een opvallende manier om de aandacht te trekken op je evenement, opening, feest, of actie? Huur dan een sky dancer! Deze kleurrijke figuren dansen vrolijk heen en weer en zijn een fantastische manier om alle ogen op jouw event gericht te krijgen.

Wat zijn sky dancers?

Sky dancers, ook wel skytubes genoemd, zijn opblaasbare figuren die de aandacht trekken door hun dansende bewegingen in de lucht. De lange, flexibele buis wordt gevuld met lucht. Hierdoor gaat de buis wapperen, oftewel dansen.

Bij JB-Amusement kun je verschillende skytubes huren. Ga bijvoorbeeld voor een kleurrijke buis met je logo. Ideaal om de aandacht te trekken tijdens openingen, events en acties. Onze sky dancers zijn ook leuk om te huren voor feestjes. Ga bijvoorbeeld voor een Abraham die zit op een bierglas of een Sarah die zit op een wijnglas. Leuk voor als iemand 50 is geworden! Is er een kindje geboren? Huur dan een baby skytube. De hele straat zal weten dat jullie kersverse ouders geworden zijn.

Opblaasfiguren huren

Als je een event of feestje hebt, is het ook leuk om een opblaasfiguur te huren naast skytubes. JB-Amusement heeft een groot assortiment opblaaspoppen voor verschillende thema’s en gelegenheden. Neem een kijkje tussen onze unieke Abraham en Sarah poppen en maak je 50ste verjaardag extra speciaal. Of huur een opblaaspop voor je man, vrouw, vader, moeder of collega die met pensioen gaat. We verhuren ook geweldige opblaasfiguren voor diverse jubilea en speciale momenten, zoals een trouwdag, verjaardag of het behalen van een diploma of rijbewijs. Neem een kijkje in onze shop om het complete aanbod te ontdekken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Toont alle 7 resultaten