Attracties & Spellen

Toont alle 5 resultaten

Spellen huren

Zoek je een gezellige activiteit voor een bruiloft, buurtfeest, familiedag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Bij JB-Amusement kun je diverse spellen huren. Ideaal om je gasten tijdens de receptie van je bruiloft te vermaken of voor een middagje teambuilding met collega’s! Wat het thema van je feest ook is, bij ons huur je de leukste spellen voor jong en oud.

Oud Hollandse spelletjes

Bij ons kun je oud Hollandse spelletjes huren. Ervaar oude tijden met kermis spellen, kegel slingeren, vier op een rij, ring werpen, blik werpen, bibber spiraal en meer nostalgische spelletjes. Een standaardpakket bestaat uit 7 oud Hollandse spellen. Hiermee heb je 2,5 tot 3 uur speelplezier mee voor een gezelschap tot maximaal 50 personen. Ben je met een grotere groep? Neem gerust contact op voor een passende oplossing.

Kermis spellen

Maak van je feest of event een gezellige kermis met de kermis spellen van JB-Amusement. In onze opblaasbare kermiskraam kun je 4 spellen spelen: basketbal, darten, throw the ball en raak de clown. De kraam is overdekt en ziet er door al zijn kleuren vrolijk uit.

Wil je het nostalgische kermis gevoel echt herbeleven? Huur dan ook een suikerspinmachine of popcornmachine om de kermis compleet te maken!

Rodeostier huren

Hou je van een uitdaging? Huur dan een rodeostier bij JB-Amusement! Deze opblaasbare stier wordt door te trekken aan vier touwen in beweging gebracht. Je kunt dus zelf bepalen hoe makkelijk of moeilijk je het de rodeorijder maakt. De opblaasbare rodeostier is een gave attractie voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.

Toont alle 5 resultaten