Sportieve opblaaspop

Producten dienen opgehaald en geretourneerd te worden op de volgende tijden:
Ma - Vr tussen 16:00 - 17:00
Za & Zo tussen 11:00 - 12:00
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen.

65.00  / 3 Dagen

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00
Categorie:

Beschrijving

Ken jij een sportieveling en wil je voor zijn verjaardag de perfecte opblaaspop huren? Ga dan voor de Sportieve opblaaspop van JB-amusement. Met deze pop til je jouw feestje naar het volgende level! Het is grote pop van wel 4 meter hoog en ziet er breed en gespierd uit. De pop heeft een stoere kop en tilt zware gewichten. Grappig, stoer én leuk!

De pop is geschikt voor jong en oud. Verder kan je hem gebruiken voor een verjaardag maar is hij ook uiterst geschikt voor een jubileum of andere gelegenheid.

Sportieve opblaaspop huren?

U kunt deze pop voor € 70,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De feestpop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de militair pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Sportieve opblaasbare feestpop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is de sportieveling nog druk bezig met powerliften? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen zoals de Militair opblaaspop Deze pop is voor de stoere militair. De militair heeft een uniform aan en staat in de houding.

Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Ophaaldatum en tijd
Aantal
Extra dagen reserveren
   
Price: 10.00